Boc, măsuri de adormit... Băsescu

E grabă mare la Guvern. Se apropie termenul limită anunţat de Traian Băsescu pentru evaluarea performanţelor miniştrilor cabinetului Boc, iar cuvîntul remaniere a început să sune din ce în ce mai serios.

4 afișări
Imaginea articolului Boc, măsuri de adormit... Băsescu

Boc, măsuri de adormit... Băsescu

Aşa că executivul pare pus pe treabă, trebuie cumva să născocească nişte măsuri anticriză, de care tot auzim dar pe care nu le-am aflat pînă acum.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici