Bogdan Mara este suspect de o megaescrocherie

Proaspatul fotbalist al campionilor de la CFR Cluj, Bogdan Mara (care in tur a evoluat la Urziceni), este acuzat ca si-a inselat partenerul de afaceri cu 400.000 de euro. Banii sunt, de fapt, o investitie facuta intr-un club de noapte din Capitala, si anume Bonsai, pe care Mara l-a instrainat, fara sa mai tina cont de asociatul sau!

1 afișare
Imaginea articolului Bogdan Mara este suspect de o megaescrocherie

Bogdan Mara este suspect de o megaescrocherie

Bonsai-ul a avut pana acum cativa ani renumele unui club select frecventat cu predilectie de vedete! Initial, clubul a fost in proprietatea omului de afaceri Florin Moldoveanu si a lui Joshua Castellano, actualul patron al clubului Bamboo. Ulterior, Mara a fost cooptat in afacere si a cumparat inclusiv actiunile detinute de Joshua.

Citeşte toată ştirea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici