Borcea ia 40-50 mil. euro pe afacerea cu GPL

Omul de afaceri Cristi Borcea, directorul general al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, a ajuns la o intelegere cu grupul olandez SHV pentru vanzarea afacerii cu GPL (gaz petrolier lichefiat) - grupul Crimbo Gas -, intr-o tranzactie de 40-50 mil. euro, au declarat pentru ZF surse din piata petroliera.

1 afișare
Imaginea articolului Borcea ia 40-50 mil. euro pe afacerea cu GPL

Borcea ia 40-50 mil. euro pe afacerea cu GPL

Cele doua parti s-au inteles in ceea ce priveste majoritatea detaliilor legate de tranzactie, urmand ca aceasta sa se incheie efectiv pana la finalul anului, au mai precizat sursele citate. Afacerea integrala cu GPL era detinuta de familia Borcea (Cristian si Mihaela, sotia lui) impreuna cu un partener.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici