BORCEA: "PE PITURCA L-AM OFERTAT DE 2 ORI"

Directorul general al "câinilor", Cristi Borcea, a declarat ca de doua ori a vrut sa-l aduca pe banca tehnica a lui Dinamo pe Victor Piturca, insa nu a reusit.

1 afișare
Imaginea articolului BORCEA: "PE PITURCA L-AM OFERTAT DE 2 ORI"

BORCEA: "PE PITURCA L-AM OFERTAT DE 2 ORI"

"Pe Piturca l-am ofertat de doua ori: cand a plecat Andone si cand a plecat Rednic. Prima data ne-a zis ca e legat de nationala si daca nu o califica vine. A doua oara am ofertat mai multi antrenori printre care si Piturca, el fiind prima optiune, ne gandeam sa fie si la Dinamo si la nationala, dar nu s-a putut."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici