Bosii Antenei 1 se roaga sa nu se certe Otil cu Raduleasca

De cind a iesit la iveala amorul… neconventional care il leaga de Mihaela Radulescu, Dani Otil a intrat in risnita presei, dar si a colegilor. Baiatul simpatic de alta data este supus unei rafale de comentarii rautacioase in ziare, pe bloguri sau la emisiuni TV.

1 afișare
Imaginea articolului Bosii Antenei 1 se roaga sa nu se certe Otil cu Raduleasca

Bosii Antenei 1 se roaga sa nu se certe Otil cu Raduleasca

Baiatul modest de la Resita a devenit acum o mega-celebritate, situatie care l-a cam luat prin surprindere. Pentru ca lumea il recunoaste pe strada mult mai des decit pe colegul sau, Razvan Simion, acesta a inceput sa dea mici semne de oftica, dat fiind faptul ca, pina deunazi, el era considerat cel mai tare din duetul care nu s-a mai despartit de cind mergeau la gradinita impreuna.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici