Broker Cluj a trimis 150 de angajati acasa. CNVM tace

Conducerea societatii de intermediere Broker Cluj (simbol bursier BRK), una dintre cele mai mari societati de brokeraj independente de pe Bursa, a anuntat ca in urma deciziei Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) de suspendare a activitatii firmei, 150 de angajati ai sucursalei din Cluj au fost trimisi in concediu.

4 afișări
Imaginea articolului Broker Cluj a trimis 150 de angajati acasa. CNVM tace

Broker Cluj a trimis 150 de angajati acasa. CNVM tace

Acestia reprezinta circa 7,5% din cei aproape 2.000 de angajati care lucrau la sfarsitul anului trecut pe piata de capital. Potrivit reprezentantilor Broker Cluj, cei 150 de oameni de la sucursala din Cluj trimisi in concediu timp de doua saptamani nu vor fi platiti.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici