Bulgarii ne dau clasă - garsonieră la 10.000 euro

Ce se poate cumpăra cu aproape 10.000 euro în România? O maşină, în niciun caz o casă. Compania Tabiti S.R.L. prezintă însă pieţei româneşti o serie de oferte de apartamente pe litoralul bulgăresc cu preţuri pornind de la 9.750 în complexuri imobiliare închise.

2 afișări
Imaginea articolului Bulgarii ne dau clasă - garsonieră la 10.000 euro

Bulgarii ne dau clasă - garsonieră la 10.000 euro

Astfel, cu aceşti bani se poate achiziţiona o garsonieră de 25 mp, într-un complex rezidenţial închis situat la aproximativ 4 km. de litoralul bulgăresc, staţiunea Sunny Beach. În mod surprinzător. Pe lângă siguranţa oferită de faptul că apartamentul este situat într-un complex rezidenţial închis, sunt oferite şi o serie de alte facilităţi precum piscină interioară, terenuri golf, tenis.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici