Bursa plange dupa investitorii straini

Indicele BET a pierdut 3,2%, iar SIF-urile au scazut in medie cu 5,6% in primele trei sedinte de tranzactionare din 2008.

1 afișare
Imaginea articolului Bursa plange dupa investitorii straini

Bursa plange dupa investitorii straini

Bursa a pierdut ieri peste 550 de milioane de euro din capitalizare, inregistrand o noua corectie dramatica dupa cea din prima sedinta de tranzactionare a anului.Indicele BET al celor mai importante zece companii listate la Bursa a pierdut ieri 2,3%, inregistrand o scadere totala de 3,25% fata de sfarsitul anului trecut. De asemenea, indicele BET-FI, al societatilor de investitii financiare (SIF), a pierdut ieri 3,6%, inchizand cu 5,6% mai jos fata de nivelul la care a inchis in 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici