Bute se bate cu Magee, în direct pe B1TV!

Televiziunea Română merge pe aceeaşi linie din ultimii ani şi nu va transmite un meci important pentru români. Din fericire, confruntarea Bute – Magee va putea fi văzută pe B1TV, televizi­unea din Calea Victoriei achiziţionând, ieri, drepturile pentru duelul de la Montreal.

3 afișări
Imaginea articolului Bute se bate cu Magee, în direct pe B1TV!

Bute se bate cu Magee, în direct pe B1TV!

Negocierile dintre promotorii lui Lucian Bute şi TVR au luat sfârşit. La fel ca în urmă cu cinci luni, când canadienii se rugau, în ultimă instanţă pentru 30.000 de dolari, pentru ca postul public să preia transmisia meciului. Politica celor din Pangratti este oricum ciudată. Acum două săptămâni, teveriştii au calculat că meciul Arsenal - FC Barcelona este mai de impact decât AS Roma - Şahtior Doneţk, iar rezumatul meciului singurului tehnician român care contează în Europa a făcut cu mult peste (ca audienţă) partida de la Londra.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici