Buzunarele plângăciosului Adomniţei, golite de propria incompetenţă

Constructorul de la Educaţie a tot socotit, înmulţit şi împărţit, dar treaba se pare că nu prea i-a ieşit. După cea de a treia rectificare bugetară din 2007, Cristian Adomniţei a pierdut 435 milioane de lei. Cum îi stă în obicei, Adomniţei a ieşit iarăşi la scenă deschisă, văicărându-se precum o fată mare. De parcă banii îi aparţineau la propriu, Adomniţei s-a arătat nemulţumit de decimare. El aruncă vina în ograda primarilor care nu au fost în stare să folosească sumele pentru repararea şi recondiţionarea şcolilor şi a grădiniţelor.

1 afișare
Imaginea articolului Buzunarele plângăciosului Adomniţei, golite de propria incompetenţă

Buzunarele plângăciosului Adomniţei, golite de propria incompetenţă

Palida scuză nu-i serveşte însă decât în faţa şefului său de partid. Începutul acestei săptămâni i-a purtat ghinion tinerelului ministru de la Educaţie. După ce în primă fază, un fost coleg de partid l-a ironizat ieri spunând despre partidul său că foloseşte în campania electorală "cearşafuri nupţiale" cu însemnele UE, pentru ca miniştrii liberali să înveţe câte steluţe sunt pe steagul UE (n.r. - în urmă cu câteva luni, Cristian Adomniţei, aflat în vizită într-o şcoală din Iaşi, i-a întrebat pe elevi câte stele sunt pe steagul Uniunii Europene şi s-a contrazis cu aceştia, susţinâd că drapelul comunitar are 12 stele, deşi are 15), Adomniţei a ieşit în presă aruncând vina pentru incompetenţa sa, pe primari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici