Căderea Vienei

Încet şi foarte discret, o parte din elita politico-economică a României îşi pregăteşte relocarea. Conform obişnuinţei multianuale, primul loc de popas este Viena.

14 afișări
Imaginea articolului Căderea Vienei

Căderea Vienei

Mulţi dintre viitorii "exilaţi" deja şi-au adus acolo banii, lucrurile scumpe (câte un Ferrari sau Lamborghini sau colecţia de picturi), familia şi anturajul, inclusiv amantele şi oamenii de casă. O bună parte dintre ei vor pleca mai departe şi folosesc oraşul Habsburgilor doar ca un centru logistic, dar destul de mulţi vor rămâne în Austria, crezând că vor putea trăi confortabil în casele de lux, achiziţionate din banii furaţi în România. Un cititor neinformat ar putea spune că Patriciu, Vântu, Voiculescu, Antonescu sau Videanu sunt în continuare în România, dar în cazul dat nu ne referim la pioni, ci la personaje mai importante şi aproape invizibile pentru ochii publicului larg.

Citeste toata stirea pe http://cronicaromana.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici