Campania a inceput, ridicolul clasei politice continua!

De-a lungul si de-a latul tarii, ne lovim, din nou, cu realitatea unei Romanii electorale: mii de afise, pancarte din mijlocul carora ne zambesc cei care ne cersesc voturile, bannere uriase si multa, multa dermagogie.

1 afișare
Imaginea articolului Campania a inceput, ridicolul clasei politice continua!

Campania a inceput, ridicolul clasei politice continua!

Liberal-democratii lui Stolojan si-au inceput campania pe biciclete, tinerii din PLD i-au cadorisit pe mai-marii liberali cu palinca si caltabosi, democratii vorbesc de lupta impotriva coruptiei cu atata pasiune incat te intrebi de de naibii nu au pus in practica aceste promisiuni timp de peste doi ani cand au fost la guvernare si au condus ministere precum Internele sau Justitia. Liberalii din Bucuresti au lansat campania electorala pentru euroalegeri, ieri, printr-un spectacol pe scena mare a Teatrului National, in care au oferit premii unor personalitatii ale vietii publice, au prezentat precampaniile organizatiei si pe unii dintre candidatii la euroalegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici