Campanie de aruncat banii pe ferestrele autobuzelor din Varşovia

Institutul Cultural Român (ICR), condus de Horia Roman Patapievici, recidivează în politica sa de aruncat bani pe apa sâmbetei.

1 afișare
Imaginea articolului Campanie de aruncat banii pe ferestrele autobuzelor din Varşovia

Campanie de aruncat banii pe ferestrele autobuzelor din Varşovia

După ce la sfârşitul anului trecut criticam faptul că oficialii ICR finanţează activităţi care nu prea aveau nicio treabă cu promovarea culturii române, motiv pentru care directorul Departamentului Programe Externe, Saviana Diamandi, a ţinut să ne explice personal realizările măreţe ale  departamentului pe care îl coordonează, iată că un nou program anunţat de aceeaşi instituţie vine să confirme afirmaţiile noastre. Este vorba de o campanie menită să crească respectul polonezilor faţă de români. Cum? Prin citate ale unor personalităţi poloneze, afişate pe autobuzele din Varşovia. Mai exact, bani aruncaţi pe ferestrele autobuzelor poloneze, pentru a justifica existenţa unor oameni plătiţi foarte bine la ICR. Cât despre rezultate, nimeni nu pare interesat să verifice cum sunt cheltuiţi banii de la buget. 
Acum, la început de an, Institutul Cultural Român din Varşovia desfăşoară, pe parcursul lunii ianuarie, o campanie de imagine intitulată "Cuvintele uitate ale admiraţiei". Prin comunicatul de presă trimis de ICR aflăm că intenţia campaniei este de a crea o atitudine favorabilă faţă de România, români şi cultura română. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici