Cârdăşia PDL – Vadim Tudor: triumful anticomunismului

Ameninţat să piardă postul de vicepreşedinte al Senatului, revendicat de PC, Corneliu Vadim Tudor a fost salvat de „mărinimia” Partidului Democrat Liberal, care i-a cedat această funcţie.

1 afișare
Imaginea articolului Cârdăşia PDL – Vadim Tudor: triumful anticomunismului

Cârdăşia PDL – Vadim Tudor: triumful anticomunismului

„Nu are nimic de-a face cu coaliţii, protocoale”, s-a jurat Emil Boc, care susţine că partidul pe care îl conduce a căutat doar „soluţii care să avantajeze”. Dacă pentru şeful PRM avantajele sunt evidente, pentru PDL câştigul este neclar, mişcarea oferind o temă consistentă de atac adversarilor politici şi, nefiind potrivit calculelor, un avantaj hotărâtor la votul din Parlament. În plus, liderii PDL par să fi uitat complet dezlănţuirile repetate ale lui Vadim Tudor la adresa lor.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici