Care sunt probele din scandalul Basescu-Hayssam

In ultimele zile au aparut mai multe informatii despre legaturile dintre Omar Hayssam si Traian Basescu. Fostul procuror Ciprian Nastasiu sustine in cartea "Pradarea Romaniei" ca omul de afaceri sirian a plecat din tara cu stirea si cu ajutorul presedintelui.

1 afișare
Imaginea articolului Care sunt probele din scandalul Basescu-Hayssam

Care sunt probele din scandalul Basescu-Hayssam

Dezvaluirile din ultimele zile despre legaturile dintre presedintele Traian Basescu si Omar Hayssam aduc noi informatii in scandalul rapirii jurnalistilor romani din Irak, dar lasa inca multe lucruri nelamurite.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici