Carla, nu ai vrut să-l cunoşti pe Băsescu?!

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, s-a aflat, ieri, pentru câteva ore în prima sa vizită în România. Fostul fotomodel Carla Bruni, proaspăt devenită “doamna Sarkozy” a preferat să nu îl însoţească la Bucureşti, urmând să îşi facă debutul ca prima doamnă abia la următoarea vizită oficială a lui Sarkozy, în Marea Britanie. Preşedintele francez a exersat şi limba română, salutând la Cotroceni garda oficială cu “Bună ziua!”.

1 afișare
Imaginea articolului Carla, nu ai vrut să-l cunoşti pe Băsescu?!

Carla, nu ai vrut să-l cunoşti pe Băsescu?!

Nicolas Sarkozy, preşedintelele Franţei, a venit, ieri, pentru prima dată, într-o delegaţie oficială în România. Vizita a fost una fulger, durând circa cinci ore. Sarkozy a ajuns la Bucureşti în jurul orei 13.40. Coloana oficială a trecut ca fulgerul pe străzile Capitalei, făcând şoferii să înjure pentru că sunt traşi pe dreapta. Pe poarta de la Cotroceni a intrat la ora 14.00, fiind întâmpinat de preşedintele Traian Băsescu. Cei doi s-au pupat. Iar când a venit momentul salutării gărzii de onoare, Sarkozy a vorbit în română. “Bună ziua”, s-a adresat el militarilor români. Alături de consilierii de la Cotroceni, preşedintele francez a fost întâmpinat de ministrul de externe, Adrian Cioroianu, dar şi de ambasadorul României în Franţa, Teodor Baconski. Surse ne-au declarat că preşedintele Franţei a venit însoţit de... socrul său, tatăl biologic al Carlei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici