Cât costă cele mai rapide maşini ale anului 2011

În fiecare an, producătorii de maşini lansează autoturisme care forţează limitele tehnologiei. Cei de la CNBC au alcătuit un top al celor mai rapide maşini de anul acesta, fără să omită detalii precum aspect sau preţ.

8 afișări
Imaginea articolului Cât costă cele mai rapide maşini ale anului 2011

Cât costă cele mai rapide maşini ale anului 2011(Imagine: www.incont.ro)

1. Nissan GT-R (2009-2012)

Cu un preţ de peste 90.000 de dolari, modelul Nissan GT-T, ediţia 2012, a fost deja lansat pe piaţă. Iar cifrele sunt de-a dreptul impresionante atunci când vedem că ajunge la 100 de kilometri la oră în doar 3,1 secunde, în timp ce modele anterioare reuşeau acest lucru într-un interval dublu. Chiar dacă ocupantul locului 2 - Porsche 911 - este la câteva sutimi distanţă de "premiant", Nissan GT-R reuşeşte performanţe mai bune pe circuit.

2. Porsche 911 (2010-2011)

Scump, dar rapid. Aşa poate fi caracterizat Porsche 911 pe care îl poţi cumpăra cu 136.000 de dolari, cât un apartament de lux în centrul Capitalei. Iar viteza bolidului nu este de ignorat. Atinge sute de kilometri în doar 3,2 secunde, cu doar o secundă întârziere faţă de Nissan GT-R.

3. Bentley Continental Supersports (2010-2011)

Un Bentley Continental Supersports poate fi orice numai subtil nu. Impresionantul autoturism atrage atenţie prin viteză, dar şi prin preţ. Atinge 100 de kilometri în 3,8 secunde şi costă 272.000 de dolari.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici