Ce acte se depun si ce impozite si taxe trebuie platite in luna iulie

Contribuabilii juridici sunt nevoiti sa plateasca o serie de taxe si impozite pana la sfarsitul lunii iulie, dar si sa depuna un numar de acte si declaratii catre Administratia Fiscala. Persoanele care lucreaza in departamentele juridic si contabil pot gasi mai jos lista completa a obligatiilor fiscale ce au drept termen limita data de 25 iulie si a actelor ce trebuie depuse.

7 afișări
Imaginea articolului Ce acte se depun si ce impozite si taxe trebuie platite in luna iulie

Ce acte se depun si ce impozite si taxe trebuie platite in luna iulie

Printre acestea regasiti impozitul pe salarii, impozitul pe veniturile din dobanzi, de dividende, pe veniturile din premii si jocuri de noroc, taxa pe jocurile de noroc, declaratia privind evidenta nominala o asiguratilor care au beneficiat de concedii si indemnizatii, decontul de taxa pe valoarea adaugata (TVA) si declaratia privind comisionul pentru pastrarea si completarea carnetelor de munca.

Citeste tot materialul pe www.newschannel.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici