Ce înseamnă să fii fată de preşedinte - Elena Băsescu primeşte mereu cereri în căsătorie

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, face furori în cercurile mondene ale Capitalei, chiar dacă este de notorietate relaţia sa cu Andrei Hrebenciuc. În momentele petrecute prin cluburile bucureştene, Elena primeşte invitaţii la dans sau i se solicită diverse întâlniri ori chiar şi cereri în căsătorie.

1 afișare
Imaginea articolului Ce înseamnă să fii fată de preşedinte - Elena Băsescu primeşte mereu cereri în căsătorie

Ce înseamnă să fii fată de preşedinte - Elena Băsescu primeşte mereu cereri în căsătorie

Politicoasă, fiica şefului statului declină invitaţiile necunoscuţilor. De curând a avut surpriza ca unul dintre admiratorii săi înfocaţi să o şi sune.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici