Ce le-a spus Basescu liderilor PDL la intalnirile secrete. Parlamentarii catre Boc: "Luati o decizie, daca demisionati sau nu!"

Cu sprijinul majorităţii şefilor de filiale PDL pentru a-l schimba pe Emil Boc cu un premier independent din punct de vedere politic, Traian Băsescu a convocat luni la o şedinţă grupurile parlamentare democrat-liberale în vederea discutării preconizatei schimbări a şefiei Executivului sau a restructurării Guvernului. După mai bine de două ore de discuţii, mesajul şefului statului a fost unul încifrat: "Suntem la stadiul în care facem consultări privind încrederea în Guvern. Guvernul trebuie să găsească un alt stil de guvernare, care să vizeze relansarea economică.

5 afișări
Imaginea articolului Ce le-a spus Basescu liderilor PDL la intalnirile secrete. Parlamentarii catre Boc: "Luati o decizie, daca demisionati sau nu!"

Ce le-a spus Basescu liderilor PDL la intalnirile secrete. Parlamentarii catre Boc: "Luati o decizie, daca demisionati sau nu!"

Nimic nu e posibil fără restabilirea încrederii în Executiv, care să ducă această Coaliţie să atingă o creştere economică mai mare decât cea estimată, de 1,5 la sută". Traian Băsescu a subliniat că a vizitat PDL din "nevoia de a găsi o soluţie de restabilire a încrederii în Guvern", precizând că a avut o întâlnire şi cu conducerile UDMR, UNPR şi cu şeful grupului minorităţilor."După alegerile din UDMR, lucrurile pot avansa", a spus Băsescu. "Sunt multe soluţii de restabilire a încrederii. Speculaţiile cu numiri de premieri sunt în afara realităţii. Nimic nu se poate stabili până se termină alegerile în UDMR".

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici