Ce nu se ştie despre papagalii lui Băsescu

De cîteva zile, politicienii au cedat locul jurnaliştilor nu în ceea ce priveşte frîiele ţării, ci în interminabilele scandaluri din această campanie electorală. Totul a pornit de la publicaţia patronată de cuplul pro-Băsescu Dorin Cocoş – Ion Nicolae, care a scos la iveală, din subteranele dîmboviţene imunde, un set de stenograme în care sînt surprinşi pe bandă audio – ba chiar şi video, susţin unii – doi binecunoscuţi oameni de presă, Sorin Roşca Stănescu şi Bogdan Chireac, plus şeful ANI, Cătălin Macovei.

7 afișări
Imaginea articolului Ce nu se ştie despre papagalii lui Băsescu

Ce nu se ştie despre papagalii lui Băsescu

Din înregistrări (efectuate în august) reiese că SRS îl şantajează pe Macovei pentru a obţine de la el date şi documente compromiţătoare despre democraţii Blaga, Videanu şi Berceanu, timp în care Chireac se ocupa de "fezandarea" şefului ANI cu intenţia clară de a-i facilita succesul lui Roşca Stănescu. Cum scandalul a scindat mass-media în tabere adverse, singurul beneficiar vizibil al întregii afaceri este Traian Băsescu - evident stingherit în campanie de "presa ostilă".


Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici