Ce se va întâmpla cu acţiunea FP?

La o lună de la listare, acţiunile Fondului Proprietatea (FP) au coborât pentru prima dată sub nivelul de 0,6 lei/acţiune, în apropierea căruia acestea au intrat în ring. Vânzările au fost precipitate de publicarea, în seara precedentă, a unor rezultate financiare sub aşteptări care includ un profit net de 456,2 milioane lei, cu 37,5% mai redus decât în 2009.

3 afișări
Imaginea articolului Ce se va întâmpla cu acţiunea FP?

Ce se va întâmpla cu acţiunea FP?

"Scăderea acţiunii FP sub 0,6 lei/acţiune reprezintă un eveniment pentru că acesta era un prag iniţial important. O dată ce am intrat sub această limită se vor genera reacţii tehnice şi psihologice, astfel încât Fondul ar putea să continue să îşi piardă din valoare în perioada care urmează", a declarat pentru Curierul Naţional, Mihai Chişu, broker la IFB Finwest.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici