Cei 27 mai încearcă o dată

Şefii de stat şi de guvern din Uniunea Europeană au aprobat, joi noapte la Lisabona, noul Tratat de Reformă a instituţiilor europene.

1 afișare
Imaginea articolului Cei 27 mai încearcă o dată

Cei 27 mai încearcă o dată

Asta după ce, în prealabil, au soluţionat ultimele obiecţii ale Poloniei şi Italiei. Tratatul înlocuieşte Constituţia europeană, respinsă prin referendum în 2005 de Franţa şi Olanda. Documentul va fi semnat oficial pe 13 decembrie, tot la Lisabona. Summitul Uniunii a continuat ieri, cu discuţii pe teme economice prin strategia de la Lisabona. Lansată în martie 2000, aceasta vizează să facă din Europa, până în 2010, cea mai competitivă şi mai dinamică economie din lume.Noul Tratat va trebui ratificat de toate cele 27 de state membre ale blocului comunitar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici