Cel mai bătrân bărbat din lume

Pe nea Tănase îl cunoaşteţi din campania Jurnalului Naţional "Un secol de Flămânzi", unde i-am povestit traseul vieţii prin prisma reperelor istorice care au marcat-o. Tănase P. Tănase este născut în anul 1894 şi urmează să împlinească, la 15 octombrie, 113 ani. Această vârstă îl îndreptăţeşte să fie candidat la titlul de cel mai bătrân bărbat din lume, care în prezent este deţinut de japonezul Tomoji Tanabe, născut pe 18 septembrie 1895, mai tânăr cu aproape un an decât compatriotul nostru.

1 afișare
Imaginea articolului Cel mai bătrân bărbat din lume

Cel mai bătrân bărbat din lume

Astfel că am plecat din nou către Stejaru de Tulcea pentru a-l întâlni pe nea Tănase şi a-l anunţa de cele ce-am aflat. "Şi dacă-i aşa o să mi se mărească şi mie pensia?", ne-a întrebat el auzind povestea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici