Cel mai bine păzit secret medical: cancerul corupţiei

Nepotismul, şpaga la examene, la licenţă, la cazare, la accesul la burse, licitaţiile "cu dedicaţie", toate acestea sunt cuvinte la ordinea zilei în activitatea Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara. După scandalul ţiganului tranşat de doi studenţi chiar în căminul universităţii, noul an universitar începe cu revolta studenţilor şi a unor profesori universitari, sătui de aceste practici.

11 afișări
Imaginea articolului Cel mai bine păzit secret medical: cancerul corupţiei

Cel mai bine păzit secret medical: cancerul corupţiei

În joc sunt sute de mii de euro, bani colectaţi de la studenţii români şi străini. Sistemul piramidal este unul extrem de bine organizat, cu personaje-cheie, în centrul căruia stă chiar profesorul universitar doctor Ştefan Iosif Drăgulescu, cel mai longeviv rector al unei univeristăţi de medicină din ţară, director medical al Institutului de Cardiologie din oraş şi deputat PD-L de Timiş.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici