Cel mai bine plătit executiv plasat de head-hunteri are 25.000 €/lună

Cel mai bine plătit executiv plasat de head-hunteri în 2010 este un expat care primeşte un salariu de 25.000 de euro net pe lună şi a fost recrutat de firma de executive search Stanton Chase International, potrivit unui sondaj realizat de ZF pe baza datelor furnizate de principalii jucători din piaţă.

7 afișări

"Dacă în 2009 nu am făcut deloc recrutări în zona serviciilor financiare, piaţa şi-a revenit în acest an, când am avut cel puţin 10 proiecte din acest sector, toate pentru nivel senior, provenind în special din băncile din top 5", susţine Athena Tavoulari, managing director al Stanton Chase.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici