Cel mai mare secret din viaţa Regelui Mihai

Regele Mihai împlineşte astăzi 90 de ani. Este ultimul supravieţuitor dintre şefii de stat din timpul celui de-al doilea război mondial. De la vârsta de 20 de ani a fost în vâltoarea evenimentelor. A trăit şi a văzut multe. S-au scris zeci de volume despre viaţa sa. Dar impresionanta biografie a Majestăţii Sale ascunde încă multe taine.

31 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare secret din viaţa Regelui Mihai

Cel mai mare secret din viaţa Regelui Mihai

Probabil că cea mai mare dintre taine este "Telegrama de la Stockhom". Prin care Moscova anunţa în dimineaţa lui 23 august 1944 că e gata să încheie un armistiţiu cu Mareşalul Antonescu. Cu toate acestea, Antonescu a fost arestat, iar sovieticii au intrat pe teritoriul României, fără nici un acord scris. Un interviu incendiar cu istoricul Constantin Corneanu.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici