Cele mai ciudate legi din lume

Fiecare ţară are legile ei pe care atât cetăţenii cât şi vizitatorii trebuie să le respecte. Necunoaşterea acestora nu reprezintă o scuză, iar cel care a fost prins “călcând strâmb”, plăteşte.

10 afișări
Imaginea articolului Cele mai ciudate legi din lume

În Amsterdam poţi fuma câtă marijuana vrei dar nu ai voie să-ţi aprinzi ţigara din tutun (Imagine: www.incont.ro)

Potrivit www.incont.ro, în cadrul ţărilor sunt regiuni care au adoptat un set de reguli specific şi în acest caz pot apărea probleme, în special pentru turişti, datorită faptului că nu toată lumea are aceeaşi părere despre ceea ce trebuie să fie interzis şi ceea ce nu.

Singapore

În intenţia de a păstra străzile curate autorităţile din Singapore au interzis în 1992 vânzarea şi consumul de gumă de mestecat.

Eraclea, Italia

Pe plajele din Eraclea din apropierea Veneţiei, este interzisă construirea de castele de nisip.

Amsterdam, Olanda

O regulă curioasă pentru unii dar absolut firească pentru alţii se aplică în celebrele cafenele din Amsterdam. Poţi fuma câtă marijuana vrei dar nu ai voie să-ţi aprinzi ţigara din tutun.

Citeşte mai multe despre cele mai ciudate legi din lume pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici