Cetăţeanul Priboi

Ristea Priboi: fost ofiţer de securitate, fost politician, fost acuzat de schingiuirea unui revoluţionar braşovean în noiembrie 1987. Peste noapte, temutul Ristea Priboi a devenit un bunicuţ care, zilnic, îşi duce şi-şi ia nepoţelul de la grădiniţă. Trecutul său este trădat doar de reflexele profesionale.

5 afișări
Imaginea articolului Cetăţeanul Priboi

Cetăţeanul Priboi

-a întors în ţară anul acesta. Dispăruse brusc, după ce fusese denunţat de Genică Boierică pentru trafic de influenţă în formă continuată, în “dosarul TVA”. Un dosar de sute de miliarde de lei vechi, deturnate de la bugetul de stat. În paralel, cerea despăgubiri în instanţă, simţindu-se calomniat de istoricul Marius Oprea şi de un bătrânel din Braşov, care îl acuzau că ar fi comis acte de tortură în timpul revoltelor din noiembrie 1987, de la Braşov.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici