Chiliman şi Orban au pus umărul la prosperitatea fostului şef al Parcurilor

De fiecare dată când intervine alternanţa la putere, indivizi cu un trecut controversat sunt ploconiţi cu funcţii publice de cei care preiau puterea.

7 afișări
Imaginea articolului Chiliman şi Orban au pus umărul la prosperitatea fostului şef al Parcurilor

Chiliman şi Orban au pus umărul la prosperitatea fostului şef al Parcurilor

De obicei, respectivii sunt ascunşi în eşaloanele secunde, pentru ca trecutul lor penal, ori cercul lor de relaţii să nu fie devoalat. Vă prezentam radiografia unui personaj controversat care, pe baza unor vechi relaţii cu diverşi fruntaşi liberali, a fost "gratulat" cu un post călduţ "la stat". Este vorba despre Silviu Popa, fost director interimar al Administraţiei Parcurilor şi Grădinilor din perioada 10 martie - 23 octombrie 2003, numit pe şest, în iulie 2007,  numit pe şest, în iulie 2007, preşedintele CA al "Sere şi Pepiniere CFR" SA, filială a CFR SA.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici