Chilipir. Complexul Astoria Snagov, dat de ministerul transporturilor cu o chirie de garsonieră

După vânzarea „pe doi lei” a Hotelului Astoria de lângă Gara de Nord din Bucureşti, din cauza unei datorii de nici 20.000 de euro, Societatea Feoriavă de Turism (SFT) a intrat în „combinaţii” imobiliare ultra păguboase, ce vor fi descâlcite, probabil, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

8 afișări
Imaginea articolului Chilipir. Complexul Astoria Snagov, dat de ministerul transporturilor cu o chirie de garsonieră

Chilipir. Complexul Astoria Snagov, dat de ministerul transporturilor cu o chirie de garsonieră

Astfel, deşi activele imobiliare ale Societăţii Feroviare de Turism valoarează zeci de milioane de euro, conducerea societăţii a prelungit un contract de închiriere pentru un teren deţinut la complexul Astoria de pe malul lacului Snagov către o firmă de apartament, la preţul unei gume de mestecat pe metrul pătrat sau al unei hârtii igienice de proastă calitate.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici