China, noul Eldorado pentru specialistii romani

Multi dintre romanii cu calificari inalte sunt convinsi ca Occidentul reprezinta singura cale pentru a se realiza profesional si material. Nu toata lumea este insa de acord cu aceasta teorie.

4 afișări
Imaginea articolului China, noul Eldorado pentru specialistii romani

China, noul Eldorado pentru specialistii romani

Mii de specialisti din Romania s-au orientat catre China comunista pentru a-si atinge scopurile. Indiferent ca lucreaza in companii locale sau multinationale, din domenii precum telecomunicatii, constructii navale, transporturi sau brokeraj, majoritatea romanilor ocupa functii de raspundere si sunt bine platiti. Romania libera a stat de vorba cu cativa dintre cei care muncesc in China. Ei spun ca au facut un pas important in cariera o data cu acceptarea unei slujbe in aceasta tara, unii fiind chiar hotarati sa se stabileasca acolo.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici