Chiuariu si-a intrerupt sarcina dupa noua luni

Ministrul si-a anuntat ieri demisia, dupa mai putin de noua luni de la investirea in functie, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu.

2 afișări
Imaginea articolului Chiuariu si-a intrerupt sarcina dupa noua luni

Chiuariu si-a intrerupt sarcina dupa noua luni

Ministrul Justitiei a anuntat ca-si va depune astazi demisia pe biroul premierului Calin Popescu Tariceanu. Chiuariu a declarat ieri ca nu i-ar fi cerut Tariceanu sa demisioneze, ci a fost decizia sa si ca doar l-a informat telefonic simbata pe premier despre intentia sa. El a adaugat insa ca, „atunci cind aceasta inscenare ridicola va lua sfirsit, ma voi intoarce ca sa duc la bun sfirsit reforma din Justitie“, cu referire la dosarul sau, in care DNA a cerut in luna septembrie avizul presedintelui Basescu pentru declansarea urmaririi penale. „Nu am gresit cu nimic si refuz sa particip la mascarada pe care ati inscenat-o, folosindu-va de institutii care ar trebui sa vegheze la respectarea legii, dar actioneaza la comanda, incovoiate de servilism“ este mesajul pe care Chiuariu i l-a transmis presedintelui Basescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici