Chiuariu şi Păcuraru n-au dosare penale, au doar „elemente“

Preşedintele Traian Băsescu l-a criticat, ieri, pe ministrul Justiţiei Tudor Chiuariu pentru afirmaţiile acestuia conform cărora DNA duce o campanie concertată împotriva miniştrilor liberali. „Dl. Chiuariu mă uimeşte prin modul în care înţelege relaţia cu instituţii pentru care este responsabil. (...) Modul în care înţelege să se apere face deservicii majore Guvernului, Justiţiei şi domniei sale personal, pentru că se decredibilizează.

1 afișare
Imaginea articolului Chiuariu şi Păcuraru n-au dosare penale, au doar „elemente“

Chiuariu şi Păcuraru n-au dosare penale, au doar „elemente“

Atitudinea prin care se poate credibiliza este să spună «Trimiteţi dosarul în instanţă, la judecător! Nimeni nu e vinovat până nu-l condamnă un judecător!» şi nu să se bată, să-şi ţipe nevinovăţia la televizor”, a afirmat Băsescu, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, după şedinţa CSAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici