Chivu şi Maria, întâlnire la coafor

Se pare că deşi a negat de nenumărate ori că l-a uitat pe internaţionalul Cristi Chivu, Maria Marinescu mai nutreşte ceva sentimente pentru acesta. Şi viceversa. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi revistei "SPY" marţi, 26 iunie, intrând şi ieşind, la distanţe mici de timp, din acelaşi salon de înfrumuseţare. Să fie doar o întâmplare, sau între Maria şi Cristi au reînviat sentimentele de dragoste?

1 afișare
Imaginea articolului Chivu şi Maria, întâlnire la coafor

Chivu şi Maria, întâlnire la coafor

Este deja o certitudine că Maria Marinescu va divorţa după doar trei luni de la căsătoria cu fiul celui mai bogat român, Ion Ţiriac. Dacă în aprilie nunta celor doi a şocat "audienţa", divorţul nu mai e atât de surprinzător. Iar acum, unul dintre motivele pentru care acesta se va produce pare să fi ieşit la iveală. Pe lângă lipsa banilor, care a dus la neînţelegeri între Maria şi  Ion Ion Ţiriac în luna lor de miere, se pare că tânăra încă mai ţine la fostul ei iubit, Cristi Chivu. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni la un salon "de fiţe" din Bucureşti, din zona Dorobanţi. Internaţionalul român a ajuns la destinaţie cu doar cinci minute înaintea Mariei şi a plecat cu 20 de minute după. Şi, cum s-a prins că a fost fotografiat de paparazzi, se pare că a sunat-o imediat pe Maria, căci aceasta a ieşit pe o altă poartă... În ceea ce-l priveşte pe Chivu, acesta a confirmat, la scurt timp după întâlnirea cu Maria, că are o relaţie cu prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 3, Adelina Elisei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici