Cine a intrat şi cine a ieşit din Top Forbes 500 Miliardari

„Forbes România“ prezintă astăzi o nouă ediţie a Topului 500 Miliardari. Doar Dinu Patriciu şi-a păstrat poziţia, rămânând şi în acest an pe locul 1 în clasament. Surpriza ediţiei din 2010 a Forbes 500 Miliardari este Frank Timiş, care a urcat în acest an 29 de poziţii faţă de ediţia anterioară.

4 afișări
Imaginea articolului Cine a intrat şi cine a ieşit din Top Forbes 500 Miliardari

Cine a intrat şi cine a ieşit din Top Forbes 500 Miliardari

Chiar dacă averile românilor prezenţi în clasamentul Forbes 500 Miliardari s-au redus per total cu 0,5 miliarde de euro faţă de anul anterior, fiind cu 1,77% mai mici, nu se poate spune că nu sunt şi miliardari cărora le-a mers bine. Un număr de 97 au înregistrat creşteri, în timp ce 29 de persoane s-au menţinut la nivelul precedent, iar 308 au înregistrat o scădere a averilor. În acelaşi timp, au intrat în top 66 de oameni de afaceri, cu 22 mai puţini faţă de ediţia anterioară. În total, cei 500 de miliardari au împreună 28,2 miliarde de euro.

Citese toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici