Cine a lipsit din fotografia Uniunii Social-Liberale

La marea unire a opoziţiei au pus umărul câteva personaje influente în zona unde afacerile se îmbină cu politica. EVZ vă prezintă suporterii din umbră ai alianţei dintre PSD, PNL şi PC.

18 afișări
Imaginea articolului Cine a lipsit din fotografia Uniunii Social-Liberale

Cine a lipsit din fotografia Uniunii Social-Liberale

Din fotografia de familie în care Crin Antonescu şi Victor Ponta şi-au strâns mâinile întru înfrăţirea liberalilor şi social-democraţilor au lipsit câteva figuri influente care au pus umărul la lansarea noii construcţii politice intitulate Uniunea Social-Liberală (ULS): mogulii Voiculescu şi Patriciu, oamenii de afaceri Buzăianu şi DIP.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici