Cine câştigă de pe urma senzaţiei de urgenţă în criza gazelor

Ieri am aflat că stăm mai bine decât vecinii din jur, dar mai prost decât alaltăieri. Rusia a sistat furnizarea de gaz şi prin cea de-a doua conductă. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a ieşit public şi a declarat că în sistemul energetic este stare de urgenţă.

1 afișare
Imaginea articolului Cine câştigă de pe urma senzaţiei de urgenţă în criza gazelor

Cine câştigă de pe urma senzaţiei de urgenţă în criza gazelor

A revenit ulterior explicând că este doar situaţie de urgenţă, legea dându-i voie doar preşedintelui României să declare stare de urgenţă. Pe lângă această gafă, intrarea în noua etapă simplifică procedura de achiziţie a păcurii, materia primă pe care o vor folosi CET-urile ca înlocuitor pentru gaz. Nu se mai face licitaţie, ci se negociază direct. Aşadar, ca în orice economie de piaţă, cine are păcură câştigă. În acest caz vorbim despre şase firme.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici