Cine este poliţistul Cioacă?

Fără îndoială, personajul cel mai mediatizat şi cel mai controversat al ultimelor două luni este poliţistul Cristian Cioacă, din Braşov, presupusul asasin al avocatei Elodia Ghinescu şi principalul suspect în dosarul instrumentat de Parchetul General.

1 afișare
Imaginea articolului Cine este poliţistul Cioacă?

Cine este poliţistul Cioacă?

Istoria poliţistului Cioacă începe într-o comună pierdută de lume din judeţul Argeş, cu o mamă robotind prin curte şi grădină şi un tată preocupat mai mult de apicultură şi de produsele distilate din prune decât de îmbunătăţirea condi- ţiilor de trai ale familiei. Acest lucru se vede cu prisosinţă din dezordinea din curtea bătrânului Cioacă, aşa cum apare ea din pozele publicate în presă . Adolescent retras şi timid, Cristian Cioacă dispărea deseori de acasă, preferând liniştea singurătăţii, agitaţiei colectivităţii. Singurătatea, dar mai ales un bine disimulat complex de inferioritate îl făceau să aibă dese izbucniri violente, aşa cum reiese din nenumărate declaraţii ale vecinilor şi prietenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici