Cine mai face bani din imobiliare, cand toata lumea asteapta

Pe langa companiile cu experienta si traditie in domeniu, au rezistat crizei si unele mici firme de imobiliare dezvoltate ca afaceri familiale.Tranzactiile cu locuinte si terenuri in Ungaria, promovate in vestul tarii de agentiile romanesti, au dat gres si au adus falimentul.

9 afișări
Imaginea articolului Cine mai face bani din imobiliare, cand toata lumea asteapta

Cine mai face bani din imobiliare, cand toata lumea asteapta

Preturile crescute brusc de vanzatori la inceputul lunii ianuarie, ca efect al Programului "Prima Casa", au fost readuse la nivelul initial, din lipsa de cumparatori. Firmele mici de tranzactii imobiliare au fost cele mai afectate de criza economica, pe durata anului trecut majoritatea fiind in situatia de a intra in faliment sau de a-si suspenda activitatea. Asociatiile profesionale din domeniu estimeaza ca 30% din agentiile imobiliare au inchis definitiv afacerile, iar o treime a ramas in piata la un nivel de subzistenta.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici