Cine sunt brokerii miliardarilor de pe Bursa

Tranzactiile realizate anul acesta pe Bursa de la Bucuresti, dupa prabusirea din 2008 a pietei, au aratat cine sunt in prezent cei mai puternici investitori din piata, care au banii si intuitia ca sa profite de oportunitatile aparute, dar si cine sunt brokerii acestora, care i-au ajutat sa castige milioane de euro.

16 afișări
Imaginea articolului Cine sunt brokerii miliardarilor de pe Bursa

Cine sunt brokerii miliardarilor de pe Bursa

Dan Adamescu, Alexandru Ion Tiriac sau fratii Cristescu se numara printre investitorii care au pariat la inceputul anului pe companii de pe Bursa aflate in dificultate, reusind sa intre in prim-plan prin investitiile lor.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici