Cine sunt primii 10 tineri care ar putea primi 10.000 de euro de la stat pentru a-şi înfiinţa o afacere

Neculai Pantelimon (foto), 24 de ani, este administratorul primei firme înregistrate la Registrul Comerţului în baza legii prin care Guvernul acordă 10.000 de euro pentru tinerii întreprinzători.

12 afișări
Imaginea articolului Cine sunt primii 10 tineri care ar putea primi 10.000 de euro de la stat pentru a-şi înfiinţa o afacere

Cine sunt primii 10 tineri care ar putea primi 10.000 de euro de la stat pentru a-şi înfiinţa o afacere

Absolvent al Facultăţii de Drept şi Sociologie din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, Pantelimon a creat un plan de afaceri pentru realizarea unui sistem de software care să fie disponibil online firmelor care vor să îşi promoveze produsele şi ofertele periodice, să îşi uploadeze prezentări ale firmei, să participe la traininguri online din domeniul afacerilor, să socializeze cu alţi antreprenori din ţară, prin intermediul portalului www.promania.ro (care încă nu există), administrat prin noua companie, Pro-Mania Group.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici