Cine va fi urmasul?

Sute de romani s-au adunat ieri la Catedrala Patriarhala din Bucuresti pentru a-si lua la revedere de la Patriarhul Teoctist, care a condus 21 de ani Biserica Ortodoxa Romana.

1 afișare
Imaginea articolului Cine va fi urmasul?

Cine va fi urmasul?

Trupul Patriarhului va fi inmormantat in Catedrala Patriarhala din Bucuresti, vineri la ora 11.00, alaturi de predecesorii sai, Miron Cristea, Nicodim Munteanu si Iustin Moisescu. Cand va fi gata Catedrala Mantuirii Neamului, trupul Patriarhului Teoctist va fi mutat acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici