Cisbi Barna, omul care l-a spânzurat pe Avram Iancu: „Nu sunt politician, sunt un golan"

Csibi Barna (31 de ani) este cercetat penal de procurori pentru instigare la discriminare după ce, zilele trecute, a spânzurat o păpuşă care-l înfăţişa pe Avram Iancu. Gestul său nu a fost trecut cu vederea nici de organele de cercetare penală, nici de superiorii săi. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita s-au autosesizat miercuri.

6 afișări
Imaginea articolului Cisbi Barna, omul care l-a spânzurat pe Avram Iancu: „Nu sunt politician, sunt un golan"

Cisbi Barna, omul care l-a spânzurat pe Avram Iancu: „Nu sunt politician, sunt un golan"

Ieri, cazul tânărului a intrat în atenţia Comisiei de Disciplină din cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGPF) Harghita, unde Csibi Barna este angajat la Serviciul de Inspecţie Fiscală-Persoane Juridice. Reprezentanţii DGPF Harghita spun că Csibi Barna a ajuns în vizorul Comisiei de Disciplină după ce, prin acţiunile sale, a adus atingere prestigiului instituţiei, chiar dacă ele au fost efectuate în afara orelor de program.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici