Citigroup ar putea concedia pana la 45.000 de angajati

Citigroup, cea mai mare banca americana dupa valoarea activelor, planuieste reduceri masive de personal in urmatoarele luni.

1 afișare
Imaginea articolului Citigroup ar putea concedia pana la 45.000 de angajati

Citigroup ar putea concedia pana la 45.000 de angajati

Numarul total al concedierilor nu a fost stabilit exact, dar se afla in intervalul 17.000-45.000 de persoane.Mike Hanretta, purtatorul de cuvant al Citi, nu a facut comentarii pe marginea acestei stiri.Reducerea de personal survine intr-un moment in care Citigroup se lupta cu pierderi de miliarde de dolari ca urmare a investitiilor pe piata subprime si este in cautarea unui nou director executiv dupa plecarea lui Charles Prince.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici