Ciumpalacu si Topmodela, surprinsi de paparazzi la mare

Viata sentimentala a lui Mircea Badea este un mister pentru multa lume, pentru ca e destul de zgircit cu detaliile din viata privata. Faptul ca nu e singur cuc a fost devoalat doar de citeva aluzii ale sale la o “topmodela” care face si drege.

43 afișări
Imaginea articolului Ciumpalacu si Topmodela, surprinsi de paparazzi la mare

Ciumpalacu si Topmodela, surprinsi de paparazzi la mare

Cu toate acestea, paparazzi revistei “Spy” l-au surprins pe malul marii, impachetat exact in acei budigai si tinind-o de minusita pe misterioasa “topmodela”, a carei identitate a aflat-o, in sfirsit, tot natul. Este Carmen Bruma, fosta colega de emisiune a lui Badea, din vremea cind formau un cvartet cu Oreste si Adina Halas.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici