Clanul de la Rodipet terorizează cititorii

Adevărul Holding a decis stoparea oricăror relaţii comerciale cu Rodipet, firmă de distribuţie care-i datorează peste 1,2 milioane de euro. Trustul de presă a hotărât să ceară instanţei de judecată declanşarea procedurii de faliment a Rodipet.Adevărul Holding va face toate eforturile posibile pentru ca publicaţiile sale - „Adevărul”, „Click!” etc. -, precum şi cele două colecţii de cărţi să ajungă la cititori şi în aceste condiţii.

7 afișări
Imaginea articolului Clanul de la Rodipet terorizează cititorii

Clanul de la Rodipet terorizează cititorii

Adevărul Holding are de recuperat de la Rodipet 1,2 milioane de euro. Editura noastră a întrerupt, ieri, orice relaţie comercială cu Rodipet.În urma acestei hotărâri, ziarele „Adevărul” şi „Click” nu vor mai putea fi achizi­ţionate de la chioşcurile Rodipet. În plus, nici colecţiile de cărţi editate de trust şi nici revistele nu vor mai putea fi găsite  la punctele de difuzare ale companiei de distribuţie.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici