Cleopatra Stratan, asul din mineca Pro TV-ului

Se pare ca micuta Cleopatra Stratan s-a nascut sub o stea norocoasa. Nici n-a invatat bine sa vorbeasca si a ajuns pe scena muzicala, unde anima cu mult talent show-uri cu casa inchisa. A urcat in topurile muzicale cu "Ghita" si cu greu a putut fi detronata. Iar cintecele ei au trecut de mult granitele tarii care a adoptat-o si a lansat-o. De la Stockholm pina la Atena si de la New York la Tokyo, toata lumea, cu mic cu mare, ii asculta si-i fredoneaza melodiile.

1 afișare
Imaginea articolului Cleopatra Stratan, asul din mineca Pro TV-ului

Cleopatra Stratan, asul din mineca Pro TV-ului

http://www.7plus.ro/?arhiva=03/07/2007&cat=Eveniment

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici