Colegele i-au spus că moare dacă se vaccinează

Elena Gădălean este una dintre puţinele mămici din Cluj care a fost de acord cu vaccinarea fetiţei sale, Sânziana. „Am acceptat pentru că mama mea a murit de cancer la numai 54 de ani. Atât medicul de familie, cât şi oncologul mi-au recomandat să-i fac copilului vaccinul. Am avut temeri, dar am trecut peste ele”, ne-a spus Elena.

1 afișare
Imaginea articolului Colegele i-au spus că moare dacă se vaccinează

Colegele i-au spus că moare dacă se vaccinează

Mama fetiţei de clasa a IV-a susţine că la şcoală colegele Sânzianei i-au spus că va muri dacă va face vaccinul. Elena Gădălean adaugă că medicul i-a făcut elevei de 11 ani un control amănunţit înainte de a fi injectată. Sânziana a fost, de altfel, singura elevă de la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca care a fost vaccinată.  La nivelul judeţului Cluj, doar 43 de eleve de clasa a IV-a, din 2.812, au acceptat vaccinul împotriva virusului HPV.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici