Colegii de celula ai lui Miron Cozma!

In anii ‘90, actiunile mineresti conduse de Miron Cozma au speriat Europa si „au expediat” imaginea Romaniei in Evul Mediu. Soldata cu patru morti, mineriada din 25 septembrie 1991 i-a adus acestuia o condamnare de 18 ani.

1 afișare
Imaginea articolului Colegii de celula ai lui Miron Cozma!

Colegii de celula ai lui Miron Cozma!

Pentru arestare, ii considera vinovati pe „Iliescu si oamenii lui”, pe care ii acuza intr-un interviu dat EVZ ca au incercat sa il elimine si in inchisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici